d'n Hadeejer juni 2006

29 Hoe oud ben je? Ik ben 39 jaar Wat doe je voor werk? Ik ben opleidingsadviseur, ik begeleid leerlingen die in autogarages werken. Ik werk samen met het ROC maar ik werk bij INNOVAN Waarom had je je ingeschreven voor Oberon (een televisieprogramma, red.)? Omdat ik wel van actie, spanning en avontuur houd. Wat vond je familie ervan dat je je ingeschreven had? Eerst waren ze bezorgd maar daarna vonden ze het wel leuk. In welk kasteel was Oberon? Het was in kasteel Grazic in Zuid-Polen. Heb je nog contact met anderen uit Oberon? Ja, ik heb met Candida, Riet en Cor nog contact. Wat vond je leuk en wat minder leuk? Leuk: je leefde in 1350 tot in de kleinste details. Minder leuk: de uitschakeling natuurlijk! Met wie was je het best bevriend? Met Candida en Eric maar Eric was eerder dan mij uit het kasteel want ik heb alleen in het kasteel gezeten. Hoe zwaar was het? Voor mij was het niet zo zwaar omdat ik alleen in het kasteel ben geweest en de armen hadden het veel zwaarder. Wat was anders toen je thuiskwam? Alles was weer gejaagd met afspraken en tijd en niemand die zegt dat je iets moet doen. Ik wou het liefste binnen zitten met de gordijnen dicht. Je zit ook in het Bernheze Enduro Team, waarom? Omdat ik zelf in 1999 samen met Ben van de Wetering Enduro’s ging rijden en ongeveer twee jaar geleden kwamen Mark Hanegraaf en Michel van de Brand erbij. En zodanig heb ik een Enduro team opgericht met allemaal dezelfde kleding en motors. Wat vind je leuk aan Enduro? Ik houd van urenlang rijden en ik doe het vooral voor de kick. Wat moet je allemaal voor Enduro doen? Goed eten, rusten en trainen. Bedankt voor dit interview, Mike van Sleuwen, Matthijs van Lierop en Bas van de Sangen Mini Wraps Erg lekker als tussendoortje of als hapje tijdens een feestje!! Je hebt nodig: • wraps of tortilla’s • kruidenkaas • lente-uitjes • (ijsberg)sla • gesneden kipfilet • leuke prikkers Je maakt de wraps even warm in de magnetron (dit staat op de verpakking wel vermeld hoe dit moet en hoelang). Daarna kun je alvast de sla wassen en in reepjes snijden. Je smeert de wraps in met kruidenkaas en legt hierop de sla. Vervolgens de kipfilet erop leggen en daarna de in ringetjes gesneden lente-ui. Tenslotte rol je de wraps erg strak op en kun je ze even in de aluminiumfolie draaien en in de koelkast leggen. Als je de wraps wilt eten of iemand wil trakteren kun je ze even doorsnijden en er een leuke prikker insteken. Smakelijk!!!!!!!!!!! P.S.: het is ook erg lekker om in plaats van kip- filet, gerookte zalmfilet er tussen te doen. Het is erg leuk om verschillende dingen uit te proberen. Veel succes Desie Verhoeven Colofon Mike van Sleuwen Matthijs van Lierop Bas van de Sangen Mike Strik Lianne van Lierop Perla van Kessel Ilvy v.d. Wijst Lizanne van Driel Desie Verhoeven Interview met Bob Barten

RkJQdWJsaXNoZXIy MjU2Mzc=