d'n Hadeejer december 2019
D ’ N HADEEJER 9 Kabsa Kabsa , 4 personen BENODIGDHEDEN 500 gram lange rijst 1 kg kip 2 teentjes knoflook 1 rode, groene en gele paprika 2 uien 1 tomaat 1 eetlepel tomatensaus 1 wortel 1 theelepel kaneelstokjes 2 theelepel kardemom 3 laurierblaadjes 1 eetlepel zout 1 theelepel zwarte peper 1 eetlepel kabsa-kruiden 50 gram geroosterde pistachenootjes BEREIDEN Groenten in kleine stukjes snijden en samen met de rijst koken. Doe de kip samen met de kaneelstokjes, uien, kardemom en laurierblaadjes in een pan en kook het geheel tot de kip gaar is. Schud de rijst in een grote serveerschaal en leg de stukken kip erop. Strooi de geroosterde pistachenoten over het gerecht. Smakelijk eten
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MjU2Mzc=