d'n Hadeejer december 2020
d’n HaDeejer - 29 Marianne van Berloo “Wij eten in ieder geval carpaccio. Het hoofdgerecht wordt waarschijnlijk iets traditioneels zoals rosbief, kalkoen of rollade. Eigenlijk hadden we wienerschnitzel willen eten. Normaal gesproken zouden we namelijk op skivakantie zijn. Dat zullen we nu maar niet op tafel zetten, want dan begint iedereen te huilen.” Bo en Janne Fiers-Swelheim “Tijdens kerst aten we altijd veel vis en vlees, daar houden onze families ook van. Sinds deze zomer eten we vegetarisch, dus moeten we nog op zoek naar een gerecht dat vega én ‘kerst-waardig’ is. Daar zijn we nog niet helemaal in thuis. We zijn trots als het ons lukt!” Eltjo Schepers “Wat ik eet met kerst? PIT voor THUIS natuurlijk! Met het team eten we tweede kerstdag PIT voor THUIS, maar dan in de zaak. En eerste kerstdag gaan we gourmetten met mijn schoonouders, dan hoef ik niks voor te bereiden en schuif ik lekker aan.” Karlijn Schakenraad “Met kerst eten we altijd samen met het hele gezin. Pap maakt altijd heerlijk biefstuk op eigen wijze. Iedereen heeft zo een beetje zijn eigen taak. Ik ben eigenlijk altijd verantwoordelijk voor de aardappelkroketjes!” Joost van Daal “Eén dag bakken we pizza’s in de Pizzarette. En de andere dag maak ik beef Wellington en zalm Wellington, met champignons, kruidenboter en bladerdeeg. Daar ben ik goed in.” Vormgeving Monique Raaijmakers
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MjU2Mzc=